請問各位有最新版本香港樂視S40 firmware?

唔好意思,想請問一下,系唔系要update番個firmware先睇到英超頻道?如果可以,請問能否提供最新的firmware以作備份,謝謝各位

唔好意思,想請問一下,系唔系要update番個firmware先睇到英超頻道?如果可以,請問能否提供最新的firmware ...
teddylo 發表於 2016-8-6 15:51

Online update架喎

如果買左英超頻道, online update就得.....另外如果部機壞, 備份個firmware都冇用喎..

樓主唔係覺得冇買英超頻道, update新既firmware就會睇到掛...

唔系打算買唔買英超,只系想備份番個firmware...因為之前好大工程先整到無左開機擾人的廣告,所以想問下有無最新firmware...ok無問題就先用最新firmware,唔系就一路用番自己現有版本,費事煩兼唔會買佢黎睇,因為話最新firmware唔知系唔系有問題,我又唔想回復出廠設定去更新(會delete哂apps,即重新install過),費事煩者,有師兄提供咪玩下,無就算數啦,繼續免費睇何輝,有得睇咪睇,無得睇又唔會死...

唔系打算買唔買英超,只系想備份番個firmware...因為之前好大工程先整到無左開機擾人的廣告,所以想問下有 ...
teddylo 發表於 2016-8-6 20:25

個人覺得,其實大費週章整走個開機廣告仲煩。

via HKEPC Reader for Android

個人覺得,其實大費週章整走個開機廣告仲煩。

via HKEPC Reader for Android
chanzilla 發表於 2016-8-7 10:06

咪係,又唔係街嗰啲廣告,係佢哋自家既新野。比如有新頻道會見到,有新戲又見到,有新機賣又見到。當佢係一部電話開機要十幾秒就冇問題。

回覆 6# buynaka

冇咗廣告都唔會慳咗啲時間 , 佢都係用呢啲時間 Load 機 .

如果你地舊年買個時,就知道點解要整走個廣告opening....有時間你地search下,點解要咁做,anyway thanks 你地回應,我都唔打算更新了,謝謝咁多位,因為唔想factory reset去 delete哂本身 apps...,所以先問下有無者。
仲有系可以攞個firmware出黎,而唔一定需要online update...舊年都有講。

唔系打算買唔買英超,只系想備份番個firmware...因為之前好大工程先整到無左開機擾人的廣告,所以想問下有 ...
teddylo 發表於 2016-8-6 20:25

何輝簽左樂視喎。

何輝簽左樂視喎。
dicky0710 發表於 2016-8-7 12:34

係每場都有定客串?

之前now哥時只係間唔中一場

主力都係廣體