講真, 今年睇奧運真係睇Mytv Super!

未來24小時Mytv Super將會直播之賽事:
http://www.mytvsuper.com/tc/rio_olympics

http://www.mytvsuper.com/tc/promotion_poster/16
今年奧運Mytv Super有12條頻道, 但條奧運預覽頻道廢既
奧運預覽顏道比你睇晒里約奧運1-6台6條頻道直播緊既賽事畫面, 對d唔知想睇咩既人黎講睇下預覽頻道係唔錯選擇~

除左直播之外, 佢直播過既賽事, 係直播完畢後會開放比用戶自由點播重溫(同tvb劇集播完後Mytv上傳比用戶重溫一樣), TBB第一次咁樣搞奧運又搞得真係幾好

最後, 最緊要既係唔駛錢! 我6月試用完既Mytv Super帳號send SMS黎話延長到9月30日, 免費請你睇奧運, 真係抵讚

講真,奧運大部分項目都冇睇頭。
畀錢睇?Noway

via HKEPC Reader for Android

講真,奧運大部分項目都冇睇頭。
畀錢睇?Noway

wct 發表於 2016-8-8 22:04

我主要睇游泳
今晚12點里約奧運2台直播游泳預賽項目, 有香港女飛魚同埋菲比斯睇

我主要睇游泳
今晚12點里約奧運2台直播游泳預賽項目, 有香港女飛魚同埋菲比斯睇 ...
nnd 發表於 2016-8-8 22:08

你覺得值就得喇。

你覺得值就得喇。

wct 發表於 2016-8-8 22:15

我咪話左唔駛錢咯, 申請試用account可以免費至9月30日喎, 你講到我好似要比錢睇咁既

個奧運專區的確係做得唔錯, 自己選擇睇乜都得, 發揮到OTT既優勢
雖然唔like大台, 但都要俾個like做呢part班幕後人員

個奧運專區的確係做得唔錯, 自己選擇睇乜都得, 發揮到OTT既優勢
雖然唔like大台, 但都要俾個like做呢part班 ...
srw 發表於 2016-8-8 22:27

係咯, 直播緊既賽事, 仲加埋直播icon提醒, 用戶體驗真係有高水準

我都登記咗免費睇到30/9。。。
講真,今次cctvb真係做得唔錯!
不過如果有埋win10 app就仲正,我宜家要用電腦裝android模擬器先有得睇,佢又冇網頁版喎~

我都登記咗免費睇到30/9。。。
講真,今次cctvb真係做得唔錯!
不過如果有埋win10 app就仲正,我宜家要用電 ...
JonesChan 發表於 2016-8-8 22:43

你無Android手機/平板?

你無Android手機/平板?
nnd 發表於 2016-8-8 22:48

咁細個畫面。。。
電腦出電視爽好多。。。