有冇師兄用緊剛剛 citi bank 送的樂視盒子睇到英超?

上個月到手,  promotion 話送一年會藉及半年英超

啟動了一年會藉, 但英超睇唔到

有冇師兄都由尼個途徑得到盒子又睇到英超?

師兄, 我都係CITIBANK CARD, 睇唔倒。

上個月到手,  promotion 話送一年會藉及半年英超

啟動了一年會藉, 但英超睇唔到

有冇師兄都由尼個途徑得 ...
kennethchong 發表於 2016-8-13 20:05

https://play.google.com/store/ap ... ports.glivesportshk
試下呢個APP, 我係HKBN盒子, 送半年英超, DOWN左呢個APP, Login左之後可以睇到英超直播

試下呢個APP, 我係HKBN盒子, 送半年英超, DOWN左呢個APP, Login左之後可以睇到英超直播 ...
nnd 發表於 2016-8-13 21:36

唔該晒師兄, 試左係手機裝再 log in. 只有影視會會藉, 冇英超會藉

HK BN 有冇獨立英超 啟動碼俾師兄?

唔該晒師兄, 試左係手機裝再 log in. 只有影視會會藉, 冇英超會藉

HK BN 有冇獨立英超 啟動碼俾師兄? ...
kennethchong 發表於 2016-8-13 21:45

無另外會藉, 我個樂視Account Login左就睇到英超直播

無另外會藉, 我個樂視Account Login左就睇到英超直播
nnd 發表於 2016-8-13 21:47

我個盒子是上禮品中心換的。入面係1張 12個月影視會卡

師兄的盒子 hkbn 係即場俾你定要去中心取? 啟動張卡都係 12個月影視會卡?

師兄, 我都係CITIBANK CARD, 睇唔倒。
fung2017 發表於 2016-8-13 21:30

師兄有冇找過樂視及 citi bank 跟進?

樂視話唔關佢事, 要找citi.

citi 話要 check ,星期二先覆到我。

我個盒子是上禮品中心換的。入面係1張 12個月影視會卡

師兄的盒子 hkbn 係即場俾你定要去中心取? 啟動張 ...
kennethchong 發表於 2016-8-13 21:53

係12個月影視會藉, 我個盒子係送上門, 5月31日前啟動送左6個英超, 個6個月英超會藉應該自動加左入帳號入面

剛剛樂視 Facebook 俾了英超啟動碼我。

由我搵佢地到回覆大約2個半鐘。

算幾快

再次多謝樓上師兄幫忙