樂視x50 Air字幕解決未?

各位用家好,想入手一部.x50 Air ,之前話未支援字幕及聲道選擇問題,請問最近呢批机解決咗問題未,好耐冇上黎,資訊out 晒,,,thx

各位用家好,想入手一部.x50 Air ,之前話未支援字幕及聲道選擇問題,請問最近呢批机解決咗問題未,好耐冇上 ...
georgekei 發表於 2016-8-16 11:50

試過超四冇問題。  

試過超四冇問題。
buynaka 發表於 2016-8-16 12:06

師兄,咁請問一般高清台,84台呢類有字幕嗎?感謝!

師兄,咁請問一般高清台,84台呢類有字幕嗎?感謝!
georgekei 發表於 2016-8-16 13:04

你想點試?如播美劇有中文字幕可開關?你想試乜我今晚幫你試。

你想點試?如播美劇有中文字幕可開關?你想試乜我今晚幫你試。 ...
buynaka 發表於 2016-8-16 14:59

唔該晒、ching 唔洗試了,今日忍唔住沉咗船,join 了三年英超 plan + Super 4 X50 Pro 4K 电視了

唔該晒、ching 唔洗試了,今日忍唔住沉咗船,join 了三年英超 plan + Super 4 X50 Pro 4K 电視了:ki ...
georgekei 發表於 2016-8-17 01:25

C.hing, how much to join this plan ??

唔該晒、ching 唔洗試了,今日忍唔住沉咗船,join 了三年英超 plan + Super 4 X50 Pro 4K 电視了:ki ...
georgekei 發表於 2016-8-17 01:25

$0機價? 睇開波既真係抵到爛!

兩年前已經解決左啦, 你火星返來?

兩年前已經解決左啦, 你火星返來?
frankiepoon 發表於 2016-8-17 13:44

可止呀!土星返黎添呀!又如何?

C.hing, how much to join this plan ??
P.P. 發表於 2016-8-17 02:06

打去銷售部,direct sale 同佢講想join 英超狂睇plan,信用卡即過$5070,之後三季英超任睇,等4_8里星期先可以取到部Super4 X50 Pro 4K 电视,除开$140一個月,抵爆