樂視盒子退款問題~~

岩岩去到樂視香港個網站,我發現我填好哂退款表格D資料後,下面果個提交既按鈕,禁落去冇任何反應,佢又冇話我填錯資料,我係2016年3月9日買,現在都未到半年,仲有唔知點解我個會籍明明係半年,但佢現在幫我整多半年過我,唔知咩事=-=係咪現在唔比退款啦?

岩岩去到樂視香港個網站,我發現我填好哂退款表格D資料後,下面果個提交既按鈕,禁落去冇任何反應,佢又冇 ...
momo豬 發表於 2016-9-2 14:53

唔係,你打hotline就得。會藉唔駛理佢,退唔退都由第六個月續咗先,等唔退嗰啲唔駛再問。

唔係,你打hotline就得。會藉唔駛理佢,退唔退都由第六個月續咗先,等唔退嗰啲唔駛再問。 ...
buynaka 發表於 2016-9-2 15:56

但打去熱線就可以退? 即係現在變左一定要打電話先申請到退款,樂視都唔知係咪係網頁到做手腳,等D人冇咁易退款~~要打電話先得

唔係,你打hotline就得。會藉唔駛理佢,退唔退都由第六個月續咗先,等唔退嗰啲唔駛再問。 ...
buynaka 發表於 2016-9-2 15:56

退盒地址係邊到?
唔打電話直接去退得唔得?

退盒地址係邊到?
唔打電話直接去退得唔得?
nokia_5210 發表於 2016-9-3 09:05

觀塘,打啦!

但打去熱線就可以退? 即係現在變左一定要打電話先申請到退款,樂視都唔知係咪係網頁到做手腳,等D人 ...
momo豬 發表於 2016-9-2 16:50

以前上網填完要等電話,先可以上去退。你又會話等幾耐呀,接唔到電話點呀,唔打俾我咁點呀?!

而家打電話退咪重簡單,又唔會令你有以上憂慮。

其實佢收盒退錢都做咗大半年,唔明重有人話佢想唔退呃人幾百蚊,何必傭人自擾呢。

直接去退=白行