和記撘電視盒好LAG

之前用PCCW好地地,而家轉用和記撘電視盒好LAG,好後悔

其實得pccw同hkbn用得過

via HKEPC Reader for Android

smyin 發表於 2016-9-4 20:52

我冇問題喎!.. PCCW跟和記我都有..兩個唔覺lag wor..

我冇問題喎!.. PCCW跟和記我都有..兩個唔覺lag wor..
yik_cheung 發表於 2016-9-6 12:16

我和記得100MB

我和記得100MB
smyin 發表於 2016-9-6 23:22

只得1G用得過。

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

但係睇片20m都夠…100m同1g和記有咩分別?

乜咁差
我用緊和記30MB,近排終於有光纖,年尾到期sell我upgrade 500MB $128。
之前冇用開電視盒(怕自己寬頻唔夠,和記上大陸又慢),仲諗住upgrade後試吓用(見隔離日本人向IPTV幾吸引)。

咁係唔係pccw同hkbn先夠快? 有冇用緊和記光纖睇日本IPTV嘅ching可以俾d意見?

乜咁差
我用緊和記30MB,近排終於有光纖,年尾到期sell我upgrade 500MB $128。
之前冇用開電視盒(怕自 ...
kaijinx1 發表於 2016-9-9 21:05

我而家100M都要$138

只得1G用得過。

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
蘇達陳 發表於 2016-9-7 18:57

又要捱兩年

smyin 發表於 2016-9-4 20:52

和記同hkbn 100M 都冇問題wo r