而家買咩電視盒子好?

屋企舊既海美迪h8壞壞地 想買個新既

有人話安博有獨立server好多野睇 係唔係真?
屋企人就唔睇直播 淨係睇下韓日的劇集同綜藝

屋企人就唔睇直播 淨係睇 ...
aresfong 發表於 2016-10-20 00:56

安博? 你嫌錢腥就即管買啦。

屋企人就唔睇直播 淨係睇 ...
aresfong 發表於 2016-10-20 00:56

個所謂獨立server

就係專門負責幫你揾免費源(即係盜連)

個所謂獨立server

就係專門負責幫你揾免費源(即係盜連)
kofz 發表於 2016-10-20 08:41

要真server咪樂視嗰啲正版野囉,上面叫人唔好買安博既兩位仁兄有乜好提議?

via HKEPC Reader for Android

要真server咪樂視嗰啲正版野囉,上面叫人唔好買安博既兩位仁兄有乜好提議?

via HKEPC Reader for Androi ...
yanchoki 發表於 2016-10-20 09:22

正道梗係用 樂視/mytv super/Netflix......

邪道就.........好似唔講得.......犯版規

LeTV 盒啦

有邊部有真google playstore, 價錢五百內?

如果想睇樂視,直接買佢X4系列電視仲好,用Mstar 6A938蕊片,快過佢個樂視盒好多

有邊部有真google playstore, 價錢五百內?
hknewa 發表於 2016-10-20 15:21

tronsmart 果D lor 淘寶有

校寬頻免費送樂視盒子,再入app落樂視盒子就可以睇多好多嘢。
而家唔知仲有冇得送