有冇玩過ITECH新果隻升頻藍芽??

果日行HMV試左陣,D聲都幾唔錯
藍芽黎講算靚聲,有冇CHING用緊??

呢隻性價比幾好..因為可以當DAC手指咁用

睇SPEC推力幾好,推得郁500Ω阻抗,下次行過試下推唔推得郁我隻ie800先~

之前試過,人聲厚左,音式偏暖D

果日用IPHONE 7 試左陣,都有提升到既

之前試過幾好

睇SPEC推力幾好,推得郁500Ω阻抗,下次行過試下推唔推得郁我隻ie800先~
mmrock 發表於 2016-10-24 17:03

我諗住用番佢原裝跟機果條線黎聽咋,唔知掂唔掂??

我諗住用番佢原裝跟機果條線黎聽咋,唔知掂唔掂??
laughingman 發表於 2016-10-24 17:13

佢本身跟機果條都係hi-res audio線,比較短身,唔會話太長咁累贅

呢隻? 正在用緊,跟機耳筒同幾年前買既大陸耳筒(HK$298)比較, china win,最主要係聲唔清, 不過部機就好ok, 建議買basic ver, 另買其他耳筒
http://www.itechdynamic.com/MusicClip8100PremiumEdition

呢隻? 正在用緊,跟機耳筒同幾年前買既大陸耳筒(HK$298)比較, china win,最主要係聲唔清, 不過部機就好ok,  ...
contax6_45 發表於 2016-10-24 23:55

唔係講緊呢隻~講緊新果隻9100
將一般音檔升頻到(32-bit/384Khz)
之前有師兄試過話ok