MYTV SUPER第三方盒子提示:請關閉投影設備,方可播放問題

大家share下心得~~~~

share 咩心得?

心得

mytv super 裝第三方盒子 睇收費節目 = 唔得
mytv super 裝第三方盒子 睇免費節目 = 唔得
mytv  裝chromecast  經電腦chrome 打開mytv 網頁 射去電視 = 無問題

心得

mytv 4.1.1 經第三方盒子=仲用得
mytvsuper 1.3.1 經第三方盒子=仲用得

舊post有講過點用,請自行爬文,
知道後請低調使用,揚左大家都無得玩!

知道後請低調使用,揚左大家都無得玩! ...
siukat 發表於 2017-1-6 13:47

呢D叫 死得   

心得

mytv super 裝第三方盒子 睇收費節目 = 唔得
mytv super 裝第三方盒子 睇免費節目 = 唔得
myt ...
士碌架 發表於 2017-1-6 13:26

咁如果比錢嘅內容呢?咁咪睇唔到囉。。。

心得

舊post有講過點用,請自行爬 ...

我就係頭痛緊呢個問題。。。煩死人。。。不過發現apps版都唔夠mytvsuper盒靚。。。

我就係頭痛緊呢個問題。。。煩死人。。。不過發現apps版都唔夠mytvsuper盒靚。。。 ...
JonesChan 發表於 2017-1-9 15:13

apps 強制最高只可以出 [email protected]片源

專盒就可以出[email protected]

心得

舊post有講過點用,請自行爬 ...

mytv super1.3.1唔更新唔比開個apps喎。。。

apps 強制最高只可以出 [email protected]片源

專盒就可以出[email protected]
kofz 發表於 2017-1-9 21:14

可惡呀。。。