樂視一蚊睇英超

我仲有兩星期左右就夠期,收到個信息話一蚊可以續約睇一個月,唔知有冇師兄收到?

via HKEPC Reader for Android

冇收過

我仲有兩星期左右就夠期,收到個信息話一蚊可以續約睇一個月,唔知有冇師兄收到?

via HKEPC Reader for A ...
takeoto 發表於 2017-1-29 02:41

有! 唔係淨係英超,係$1續一個月嘅超級體育組合。我用電視,開佢個LeSport app就有提示,按續會員就見有$1續一個月。

No SMS received

冇錯,係buynaka師兄所講,打開樂視組合就見到。睇條款話28/2前申請都得,係完結前唔記得幾多日申請取消就得。
師兄有冇申請到?如果申請係咪係你完約後至開始?

via HKEPC Reader for Android

過左期..去試下先...

有圖有真相

冇錯,係buynaka師兄所講,打開樂視組合就見到。睇條款話28/2前申請都得,係完結前唔記得幾多日申請取消就 ...
takeoto 發表於 2017-1-29 11:39

我是買盒送半年英超的,仲有7天到期,今日用1元買左1個月超強組合,即時生效,今晚可睇到曼聯了,正。多謝樓主通知。

我是買盒送半年英超的,仲有7天到期,今日用1元買左1個月超強組合,即時生效,今晚可睇到曼聯了,正。多 ...
aachung 發表於 29/1/2017 13:25

我都係送半年果隻,你續左係由當日計一個月定完約後計架?

我都係送半年果隻,你續左係由當日計一個月定完約後計架?
takeoto 發表於 2017-1-29 13:39

今日起計,因之前無超強體育組合。記得到期前取消,否則就自動續及自動信用卡過數。