信得中心馬交茶餐廳

出品一般但不算太貴,但是服務好有問題,可能太多自由行一次過唔需要好服務
食完撈麵未喝湯但係個男伙記馬上拿走收埋所有碗碟筷子,算啦忍,攞個餐牌想睇下邊度有分店,又俾同一個男伙記搶走,忍唔住講我睇緊傢,係米要我走?
個平頭裝伙記飛反本餐牌過來話慢慢睇!之前見隔離個斯文男客投訴要少冰但俾了少甜無人理,要自己攞去水吧換!

生意好=無服務, 好多食肆都係咁

回覆 2# bbyubb
下午茶時間不算很爆伙記企在旁邊講笑,不要說伙記就算是普通人見到客人睇緊個餐牌都不會硬搶走,是個人禮貌家教修養問題,絕對不應該在服務行業出現!

回覆  bbyubb
下午茶時間不算很爆伙記企在旁邊講笑,不要說伙記就算是普通人見到客人睇緊個餐牌都不會硬搶 ...
super8 發表於 2014-10-3 15:54

香港很多老闆只要生意好,其他事一概不理。伙計再差都有人來食,最緊要流量快,例子:澳牛

香港很多老闆只要生意好,其他事一概不理。伙計再差都有人來食,最緊要流量快,例子:澳牛 ...
bbyubb 發表於 2014-10-3 16:29

食過一次, 再好食都唔會幫趁第二次, 何況D野好普通

lunlunman 發表於 3/10/2014 19:45

老闆話:大把大陸人幫襯,你幫唔幫襯無所謂

lunlunman 發表於 2014-10-3 19:45

又係被平頭男伙記搶餐牌?

老闆話:大把大陸人幫襯,你幫唔幫襯無所謂
??? 發表於 2014-10-3 23:59

唔知佢果間舖係自己定人地,
如果係人地既, 而又咁好生意,