初試759阿信雲吞麵

未食過慕名而至,下午茶時間都九成滿因為間鋪好細,先睇下午茶行貨炸豬扒沙拉或豬扒飽+熱飲$28,粉麵只有魚蛋,牛丸肉丸+菜冇飲品$28,要熱飲+$7
冇招牌嘅雲吞麵唯有散叫,$30+$5雙拼牛筋+$7熱奶茶=$42,麵用懷舊公雞碗上好細碗,麵唔係名店個種銀絲彈牙細麵而係比較軟嘅蛋麵,湯頭因為加咗牛筋所以試唔到係咪正宗蝦殼雲吞湯底,雙拼只有2粒有少少蝦豬肉嘅細粒雲吞,唔明點解雙拼要減雲吞數量?$30係正價雲吞麵已經+$5餸點解要減我俾咗正價嘅雲吞數量?
下午茶用咗$42如果冇食午飯一定唔飽,其它同級餐廳炒粉麵+飲品都係$40樓下
食完一路行去西九龍中心,新開咗間意大利餐廳黑椒牛扒先$42,不過可能飲品另計

師兄有冇相睇睇

759間雲吞麵超多人次次行過排隊,所以至今未試過

回覆 2# doppelganger
坐得好屈擠俾2個老人家夾住前面一大堆豉油醬料餐牌冇心情影,不過d阿姐服務都算ok

未食過慕名而至,下午茶時間都九成滿因為間鋪好細,先睇下午茶行貨炸豬扒沙拉或豬扒飽+熱飲$28,粉麵只有魚 ...
frankfrank 發表於 2014-10-9 17:21

西九龍中心,新開咗間意大利餐廳

反而呢間有興趣, 有沒地址,鋪名?

759間雲吞麵超多人次次行過排隊,所以至今未試過
cash2004 發表於 2014-10-9 17:46

今日星期四下午3點半都9成滿,假期週末肯定要排隊啦

西九龍中心,新開咗間意大利餐廳

反而呢間有興趣, 有沒地址,鋪名? ...
mopan 發表於 2014-10-9 17:48

S字頭個名好麻煩,你search下openrice或者西九龍中心

回覆 5# mopan
搵到: SAIZERIYA RISTORANTE E CAFFE 西九龍中心410

剎利呀,食左幾次,次次食完個胃都吾舒服,頂吾順佢d油

剎利呀,食左幾次,次次食完個胃都吾舒服,頂吾順佢d油
pc2366 發表於 2014-10-9 19:37

成日見到呢間野d請人廣告,但係鋪位多數係屯門偏遠地區未試過