[旅遊] 請教:深圳玩樂推介

請教:深圳玩樂推介
情侶好去處, 很多年無返去了, 兩日一夜有無邊間酒店值得推介?
另外, 有無邊間湖南菜餐廳推薦? 我倆都唔係太食得辣…  thanks for all brother comments!

計劃酒店:
彭年及富臨會否太舊?
深圳蛇口南海希爾頓酒店??是否海景不錯?
深圳威尼斯如何?
深圳瑞吉酒店超貴… 值得嗎?

Thanks!

酒店已確定, 有無brother 回覆:
1. 有無邊間湖南菜餐廳推薦? 我倆都唔係太食得辣
2. 有什麼好去處? thanks!

酒店已確定, 有無brother 回覆:
1. 有無邊間湖南菜餐廳推薦? 我倆都唔係太食得辣
2. 有什麼好去處? thank ...
jimmyctm 發表於 2014-12-23 11:21

hello,我岩岩xmas去左深圳蛇口玩左幾天,食了燒烤/川菜/邊爐,在花園城,你有興趣才給你資料吧﹗

計劃酒店:
彭年及富臨會否太舊?
深圳蛇口南海希爾頓酒店??是否海景不錯?
深圳威尼斯如何?
深圳瑞 ...
jimmyctm 發表於 2014-12-22 09:49

酒店你book左,唔係推介蛇口海上世界的明華輪給你,岩岩xmas又去完,地方舒服,房間翻新過很不錯﹗周圍都有野食,住在船上有特色之餘,夜晚飲下酒唱下k周圍都有好多清吧,岩哂二人世界,我同女友近五六年去過不下十次了,由300蚊人仔住到而家600蚊,都覺得值得一去呢﹗

酒店你book左,唔係推介蛇口海上世界的明華輪給你,岩岩xmas又去完,地方舒服,房間翻新過很不錯﹗ ...
smallsmalllin 發表於 2014-12-29 18:27

Thanks brother, please feel free to send me detail,  thanks

Thanks brother, please feel free to send me detail,  thanks
jimmyctm 發表於 2014-12-29 21:55

我的Facebook有寫大陸的食評啊,你可參考下:
www.facebook.com/smallsmallsmalllin

當中覺得蠔火鍋及木屋燒烤最好吃,你如去蛇口可去試下﹗

當中覺得蠔火鍋及木屋燒烤最好吃,你如去蛇口可去試下﹗ ...
smallsmalllin 發表於 2014-12-30 09:31

THanks brother!  Nice to meet you!

當中覺得蠔火鍋及木屋燒烤最好吃,你如去蛇口可去試下﹗ ...
smallsmalllin 發表於 2014-12-30 09:31

THanksbbroel

THanks brother!  Nice to meet you!
jimmyctm 發表於 2014-12-30 10:34

勿客氣,希望你岩食﹗