【有筍野】啤酒客不要錯過

深圳做野WALMART買野飲發現呢隻啤酒,原產地比利時hoegaarden double fermented wheat beer只賣¥3,買咗3罐尋晚試飲一罐唔錯唔係太濃有種獨特香味,HK$3.5左右香港買唔到
!
點解咁平 ? 因為11月15到期可能入多咗貨或者原價太貴冇人買,大量供應未開封都有但係香港帶啤酒入境唔知有冇限制 ? 最重要係11月15到期大家記住 (WARNING: 飲酒危害健康 !)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

平過汽水

香港7仔有賣

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

香港7仔有賣  

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
chining0923 發表於 2016-10-29 07:46

香港幾錢?

回覆 4# frankfrank

7仔好似賣20$,貴6倍

回覆  frankfrank

7仔好似賣20$,貴6倍
chining0923 發表於 2016-10-29 15:26

如果唔係怕返香港有問題一定帶多幾罐,3罐轉眼已經飲完

如果唔係怕返香港有問題一定帶多幾罐,3罐轉眼已經飲完
frankfrank 發表於 2016-10-29 19:34

香港p字頭大形連鎖酒吧好似有口

香港p字頭大形連鎖酒吧好似有口

chining0923 發表於 2016-10-29 22:11

有都唔會HK$3.5咁平掛

有都唔會HK$3.5咁平掛
frankfrank 發表於 2016-10-29 22:14

但係係生啤版,應該再好飲d

但係係生啤版,應該再好飲d

chining0923 發表於 2016-10-29 22:15

鹹魚青菜各有所好,好多人鐘意飲麥啤而且麥啤一般價錢較貴