[尾場] 十字螺絲批 送 $180 黃子華棟篤笑 2014 [12/10 end]

十字螺絲批 送 $180 黃子華棟篤笑 2014, 不散賣!

只得一張單位
GATE: RED
SECTION:42
ROW:35
SEAT:89

只接受下午6時半後將軍澳MTR線 OR 太古站交收
完結後請於24小時內PM留電話, 否則第二高價者頂上.

如果有任何師兄因為呢個post而扣分,交收時可減$5元 或者 過雙倍被罰積分俾你!

BID $180
EACH BID $20
NO EAT PRICE
不接受最後一小時首次下BID者
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

10月14日?
I start bid @ $180

10月14日?
I start bid @ $180
高人一等 發表於 2014-10-10 06:37

10月16日

HK$ 200

呢度好似唔比賣高於其原來售價的演唱會門券

演唱會門券是底於原價的... 但4G USB手指是要BID的.. 不散賣.. THANK YOU

附註 :以下物品禁止買賣或徵求
g. 非公開發售或高於其原來售價的演唱會門券和活動之入場券或其配額。

BID $200 位師兄已經要扣分, 因為高於其原來售價, 交易被板規禁止
最高只可 BID 到 原價 $180

有無理解錯?

附註 :以下物品禁止買賣或徵求
g. 非公開發售或高於其原來售價的演唱會門券和活動之入場券或其配額。

BID  ...
misaki83 發表於 2014-10-10 23:00

我怕左你地, 我改標題, 可以嗎?
我得一張飛又唔係炒家,
我已經好有誠意,唔係賣一張A4紙,一支水,一包紙巾。而係實用的usb手指!
本來諗住自己睇,但屋企有事唔去得!
就由自由市場決定呢隻usb手指的價值吧!

我怕左你地, 我改標題, 可以嗎?
我得一張飛又唔係炒家,
我已經好有誠意,唔係賣一張A4紙,一支水, ...
jtwtse 發表於 2014-10-10 23:14

咁你擺錯區
USB 手指應該擺去 交易廣場 (電腦周邊及電玩類)

-------------
電玩類及電腦周邊類:
所有接駁手提電腦或電腦機箱而外露機箱外的周邊配件(如外置配件cables、電腦投射機、鍵盤、滑鼠、 外置硬碟盒、揚聲器、掃描器、顯示屏、打印機及其耗材、高清手指、USB 網絡咭、USB貯存裝置 及記憶貯存咭,以 USB 作為供電用途的物品等)。

重要累埋出價師兄被扣分

----------
板規
15.所有在貨品錯區、欠缺截止日期、錯誤截止日期的帖內出價一律無效並作扣分處理,會員應提醒賣家儘快作出更正.