舊機升級...mb cpu ram

己有
ide 80gb
sata dvd...
不知名既機箱
gtr 350w 唔知足唔足火-...-
仲有d驚會爆
1000元
打算用
e3200
g31   想用牙石 or技嘉-....-
4gb ram
唔知夠唔夠?
有無得再好?

其實我都知gtr唔好...
但我見仲用得...
不直又唔多...
想遲下先換-...-
無計啦,,學生仔..都係靠呀ba呀ma架啦....
佢地只肯出一千-...-

買完呢d之後會再草錢換牛
所以想問下...
火牛有咩好推介?
有張9600gt要加上去...
(咩排子既牛先係好野-...-?)

@@咩排子?味見過-....-
會唔會同ecs一樣既野黎

原帖由 ds9flo 於 2009-8-31 20:31 發表

Biostar 好過 ECS 好多 , 呢塊 G31 勝在平

係呀?
唔該晒

原帖由 ds9flo 於 2009-8-31 20:45 發表

Intel Celeron  E3200  $375
Biostar G31 $299
AcBel E2 380W power  $265

其實個牛唔洗買住...
依家主要係買ram板加u
仲有....粒u有打算長超-...-
小小地超....好唔好?
無打算加電既小超-...-
加埋張9600gt玩到online game掛

原帖由 law23325192 於 2009-8-31 20:14 發表
其實我都知gtr唔好...
但我見仲用得...
不直又唔多...
想遲下先換-...-
無計啦,,學生仔..都係靠呀ba呀ma架啦....
佢地只肯出一千-...-

買完呢d之後會再草錢換牛
所以想問下...
火牛有咩好推介?
有張9600gt要加上去...
(咩排子既牛先係好野-...-?)

比多個選擇你~

4GB RAM不包牛
Intel Celeron Dual-Core E3200 (2.4GHz) CPU/1M BOX 盒裝 [VT]  HK$ 373.00
ASRock G31M-S G31,M.ATX M/B          HK$ 310.00         
A-DATA DDR-2 800MHz 2G Ram          HK$ 216.00
A-DATA DDR-2 800MHz 2G Ram          HK$ 216.00
$1115

2GB RAM + 牛
Intel Celeron Dual-Core E3200 (2.4GHz) CPU/1M BOX 盒裝 [VT]  HK$ 373.00
ASRock G31M-S G31,M.ATX M/B          HK$ 310.00         
Cooler Master XP390 eXtreme Power Plus 390W 火牛          HK$ 238.00
$1137

Asrock<牙石細佬
牛:Antec/Corsair/Cooler master都好