請介紹打印機...

請問各位 1000元內性價比高的多合一打印機有那些型号? 如想可以連續掃㑤大概要多少?謝謝大家幫忙。

送紙式掃描, 多合一printer, 最平$5xx都有
問題係速度

同埋printer, 唔好太著重部機既性價比
墨水價錢都好緊要

如果唔需要彩印打印, 建議買laser printer

你都無講要ink,定toner
toner1k應該無多合一可買

Toner 用hp

有易加粉

我買左一個盒,print 左一萬張都未死

超平

你都無講要ink,定toner
toner1k應該無多合一可買
rayad 發表於 2012-7-28 16:26

1k多合一當然有, brother, fuji, ricoh, 仲要有找
不過冇feeder

Toner 用hp

有易加粉

我買左一個盒,print 左一萬張都未死

超平
tyt01341 發表於 2012-7-28 16:33

HP機比人貴一大截, 平機打印質素又差

買Fuji xerox好過, $4xx有部printer, $9xx有多合一
一樣好易加粉

回復 6# KinChungE

本身我都諗住買D 平D, 但係真係TB搵唔到易加粉...

回復  KinChungE

本身我都諗住買D 平D, 但係真係TB搵唔到易加粉...
tyt01341 發表於 2012-7-28 19:28

Fuji Xerox P205b好易加粉咋喎
拆粒晶片出黎, 已經見到入粉既孔

Brother又係, 支碳粉側邊有個膠蓋, 拆左即刻加得

回復 8# KinChungE

.....咁冇人教就唔會知, 就唔夠膽買WOR~~

早知買佢啦XDDD

但係其實我HP 雖然貴, 但係都當回本LU~~

真係印左一萬張~~~

回復  KinChungE

.....咁冇人教就唔會知, 就唔夠膽買WOR~~

早知買佢啦XDDD

但係其實我HP 雖然貴,  ...
tyt01341 發表於 2012-7-28 19:58

youtube其實有唔同機既refill教學短片可以睇