有人話隻牛要換,想知原因,求教

有人話隻牛要換,想知原因,求教
1 X ssd
1x sata
display:GTX970
ram: Kingston HyperX Fury DDR4-2400MHz 16GB Kit (2x8GB) HX424C15FBK2/16  $670
牛: FSP RAIDER 750 $560
heatsink: Noctua NH-U12S $410
機箱:CoolerMaster Silencio 452 $554
MB:ASUS Z170 Game pro $1400

回覆 1# chris1a2b3c
隻牛唔差 係w數大D 除非預升級

唔該晒
解我心中優類

RAIDER係近年FSP最差嘅系列
...不過差極都係FSP,買左就唔洗換
未買就換隻好啲嘅

未買就換隻好啲嘅 ...
yjfoeg 發表於 2016-4-5 17:34

你講得都岩既 不過以呢個價有FSP又有750w係幾抵

未買就換隻好啲嘅 ...
yjfoeg 發表於 2016-4-5 17:34

ching 好少少有咩推介?

回覆 6# chris1a2b3c
antec NeoEco2 550W 近期既大熱

回覆  chris1a2b3c
antec NeoEco2 550W 近期既大熱
andykmccc 發表於 2016-4-5 18:18

thx
    突然想我依加部舊機用CoolerMaster GX650,覺得幾好。想用返Cooler master
     CoolerMaster依加邊隻好?係唔係唔需要650w 咁多?
    唔好打我!!

thx
    突然想我依加部舊機用CoolerMaster GX650,覺得幾好。想用返Cooler master
     CoolerMaste ...
chris1a2b3c 發表於 2016-4-5 20:05

cm 果d唔好諗啦愈出愈衰,除非你玩得起佢d 高階系列

cm 果d唔好諗啦愈出愈衰,除非你玩得起佢d 高階系列
Ray少 發表於 2016-4-5 20:07

係阿, 咁我聽andykmccc 講啦
    順便八下Cooler Master 依加衰d咩?