幫朋友~Liva Core 文書睇高清(不用上4K)

其實應該好夠用?
Liva Core規格
大家有無好介紹?
定係自己另外砌機好?

當然砌機好,如果話夠唔夠用,其實2-3年前的機文書睇高清都可以嘎

當然砌機好,如果話夠唔夠用,其實2-3年前的機文書睇高清都可以嘎
zhk2000 發表於 2016-7-17 10:39

錯!!『幫朋友』一定係買Liva Core,砌機有問題要自已麻煩

錯!!『幫朋友』一定係買Liva Core,砌機有問題要自已麻煩
chungkay 發表於 2016-7-17 12:30

正解,幫人砌機慘過做奴隸
就算幫,最多都係出條list畀佢,叫佢自己去搵鋪頭執料/砌埋

砌機一世保養,係朋友關係,出 Liva Core 即唔想同佢發生關係,唔想有手尾跟,機會只得一晚... ...

Liva Core 部野好貴,搵老襯之作,呢D產品要買都買新貨... ...

Intel NUC Kit BOXNUC6i5SYH WiFi i5-6260U CPU,DDR4 2133Mhz SODIMM,2.5" HDD/SSD,HDMI,GbE Lan        HK$ 3740
自己加 ram 同 ssd 都無佢咁貴... ...

Liva Core 部野好貴,搵老襯之作,呢D產品要買都買新貨... ...

Intel NUC Kit BOXNUC6i5SYH WiFi i5-6260U ...
odin98 發表於 2016-7-17 13:26

所以最後我出左部 ASUS VC65   01Z比她