有冇人知1810T 同1810TZ 既分別!!

呢幾排真係等得好辛苦, 1810T真係我既DREAM NB
但最近又出左隻1810TZ , 唔知有乜分別
見大陸個價真係好靚, 唔知9月頭真係香港出既話會幾錢
如果賣5000以上, 真係返大陸買好過, 唔知到時會唔會有人搞團購呢!!!

1810T=SU3500
1810TZ=SU4100
1410T=CM 723

知唔知會否出獨顯的板本
1810TG

原帖由 蝦米仔 於 2009-8-27 17:35 發表
如果賣5000以上, 真係返大陸買好過, 唔知到時會唔會有人搞團購呢!!!

大6幾錢?

原帖由 093094 於 2009-8-27 20:56 發表

大6幾錢?

1810t RMB 3.8K
1810tz RMB 4.2k

原帖由 蝦米仔 於 2009-8-27 17:35 發表

本來都諗住叫朋友係上海幫我買RMB 3870  ,圍返港紙46XX。但衰在冇繁體或英文 WINDOW,最後取消左個念頭.....

原帖由 3x3eyesso 於 2009-8-28 00:25 發表

本來都諗住叫朋友係上海幫我買RMB 3870  ,圍返港紙46XX。但衰在冇繁體或英文 WINDOW,最後取消左個念頭.....

你有條KEY 就得GA LA~~買返黎用繁體WINDOW 裝就可以了~~
KEY 係可以繁簡英都用得~~

原帖由 蝦米仔 於 2009-8-28 00:52 發表

你有條KEY 就得GA LA~~買返黎用繁體WINDOW 裝就可以了~~
KEY 係可以繁簡英都用得~~

還要考慮保養問題呢~~~

原帖由 rockyw 於 2009-8-28 00:57 發表

還要考慮保養問題呢~~~

呢點就要睇你會唔會嚴煩, 真的有問題就囉去大陸整啦~
但又好似唔知聽邊位師兄講, 好似有國際保, 唔知係唔係呢~

原帖由 蝦米仔 於 2009-8-28 01:01 發表

呢點就要睇你會唔會嚴煩, 真的有問題就囉去大陸整啦~
但又好似唔知聽邊位師兄講, 好似有國際保, 唔知係唔係呢~

係有國保都好d~但當up win7果陣又要點做lei??
如果e個問題都解決埋,真係可以搵人搞團!!!