有無人收到風msi u200 su3500 ver幾時有貨

等得好心急,1.45kg 6cell

直接去問代理啦

MSI U200 (su3500) 同 Acer 1810TZ 鬥唔出住  

原帖由 jycw 於 2009-8-30 14:56 發表
MSI U200 (su3500) 同 Acer 1810TZ 鬥唔出住  

大家都想睇對方訂乜野價黎打???

唔好幻想6 CELL電可以1.45KG, MSI電子商城有貨, 寫明重1.7KG, 特價都要HK$62XX。

原帖由 未熟者 於 2009-8-30 19:03 發表
唔好幻想6 CELL電可以1.45KG, MSI電子商城有貨, 寫明重1.7KG, 特價都要HK$62XX。

12'要1.7KG???

原帖由 rockyw 於 2009-8-30 19:19 發表

12'要1.7KG???

佢舊電較重, 充滿IDLE可以行8個鐘。

原帖由 未熟者 於 2009/8/30 19:53 發表

佢舊電較重, 充滿IDLE可以行8個鐘。

1.7KG咁咪同 ASUS U20A 一樣重...
但 U20A 多左個 ROM...
不過就大部 d. 同個 mon 唔係 16:9

原帖由 jycw 於 2009-8-30 20:05 發表

1.7KG咁咪同 ASUS U20A 一樣重...
但 U20A 多左個 ROM...
不過就大部 d. 同個 mon 唔係 16:9

點會一樣重?  U200係1.7KG VS ASUS U20A實重係1.88KG

原帖由 未熟者 於 2009/8/30 22:48 發表

點會一樣重?  U200係1.7KG VS ASUS U20A實重係1.88KG

唔係 1.7KG 咩... ???