電腦節: Fujitsu LH700 $5800

抵唔抵??

Fujitsu LifeBook LH700 規格特色:
‧預載 Windows 7 Home Premium 作業系統
‧機身尺寸 340 x 245 x 34.9mm
‧機身重量 2.3 kg(連 6-cell 鋰電池)
‧ 14.1 吋 SuperFine Back-Light LED 背光螢幕,16:9 比例,1366 x 768 解像度
‧Intel Core i3 330M(2.13GHz)處理器
‧Intel HM55 晶片組
‧NVIDIA GeForce 310M (512MB GDDR3 VRAM)
‧2GB DDR3 1066MHz 記憶體
‧320 GB SATA 硬碟
‧802.11 b / g / n 無線網路
‧130 萬像素視像鏡頭、藍牙 2.1
‧白、粉紅兩種顏色
‧3x USB 2.0、eSATA/USB、IEEE1394、ExpressCard 34 插槽、SD 讀卡器、VGA、HDMI、LAN

有冇問粒電用幾耐...

有冇問粒電用幾耐...
passby 發表於 2010-1-16 11:18

昨晚我fd有買..
個時問d sale話3小時..

昨晚我fd有買..
個時問d sale話3小時..
dickxdv 發表於 2010-1-16 11:57

sales講3個鐘...再打個折咪得返2個鐘= =

sales講3個鐘...再打個折咪得返2個鐘= =
passby 發表於 2010-1-16 12:04

E D 難講D,
因為好多因素影響..
MON光度, 開唔開WIFI, 你用佢做咩...等等

不過我見都多人買....我FD買個時.

要記得的係CORE I3 係雙核的..唔好錯

請問係邊個電腦節睇到呢部野!?
間店係邊?好有興趣

有冇人知間鋪係邊
我都想去買

昨晚陪個 friend 落場諗住看看 notebook 看情先, 佢目標係 fujitsu or hp or toshiba , 點知行行下見到呢部野, 即刻繞場一週格價, 最後成交價 5798, 呢個價從未出現過係 fujitsu 新機度, 抵爆 !!!

當然, 個人覺得有兩點要考慮:
1) 得一年保養 (國際自攜 or 本地上門)
2) MADE IN CHINA