$2500左右,有冇機出到1080P?

Thanks

用外置mon好多都出到1080p
2,3年前果D機都出到
e.g. AMD Athlon X2 QL-64

用外置mon好多都出到1080p
2,3年前果D機都出到
e.g. AMD Athlon X2 QL-64
vinsai 發表於 2011-9-15 20:49

有冇新model? 最好薄D , Thanks

有冇新model? 最好薄D , Thanks
pandahk 發表於 2011-9-15 20:58

Lenovo S205?

Lenovo S205?
KinChungE 發表於 2011-9-15 21:04

S205都冇咁平啦
想要$2500又要新又要薄=冇可能

GIVE UP吧

S205都冇咁平啦
想要$2500又要新又要薄=冇可能
vinsai 發表於 2011-9-15 21:32

其實睇佢定決, 點算係"出到"
output到1920x1080 resolution =/= 可以流暢播1080p片

HP mini series有隻有粒boardcom HD clip, 可以硬解高清, 但一定要用potplayer, 我部mini110就係甘,我成日都用黎駁出廳睇HD

其實睇佢定決, 點算係"出到"
output到1920x1080 resolution =/= 可以流暢播1080p片
KinChungE 發表於 2011-9-15 21:41

AMD HD3200 內顯都可以硬解流暢播1080p壓過嘅片(4Mbps)
2,3年前嘅野絕對冇問題(Intel難講D)

AMD HD3200 內顯都可以硬解流暢播1080p壓過嘅片(4Mbps)
2,3年前嘅野絕對冇問題(Intel難講D) ...
vinsai 發表於 2011-9-15 22:07

HD3200就一定唔係新model