有冇人做NETWORK ENGINEER係用MBA/SAMSUNG SERIES 9

請問有冇人做NETWORK ENGINEER, 又用緊MBA 或者SAMSUNG SERIES 9?
因為出街做野已經要拎好多野, 所以想搵部輕D.

唔該

請問有冇人做NETWORK ENGINEER, 又用緊MBA 或者SAMSUNG SERIES 9?
因為出街做野已經要拎好多野, 所以想搵部 ...
arktos 發表於 2011-9-17 15:30

鰂魚涌 返工?

因為出街做野已經要拎好多野, 所以想搵部 ...
arktos 發表於 2011-9-17 15:30

唔suggest 你買MBA
做network 野
window platform 好用好多
就一條console 線
MBA 都好難搵driver la

唔suggest 你買MBA
做network 野
window platform 好用好多
就一條console 線
MBA 都好難搵driver la ...
lwyk 發表於 2011-9-18 12:21

呢個都係我既最大CONCERN. 用MAC 裝WINDOW, 2個OS 又好似搵自己笨, 又食左D位.
SAMSUNG 其實幾好, 不過我TARGET 11吋, 但係得4GB RAM.
而家自己用緊X200S, 8GB RAM.

如果牌子唔介意,之前HKEPC 好似介紹過 ACER出左部類似MBA  既機種,你搵搵..

做network野買Sony Z217夠哂輕

做network野買Sony Z217夠哂輕
KinChungE 發表於 2011-9-18 15:00

我都好想買
不過好貴~.~
最後買左SB19

最近睇緊SERIES 9 11 同13 吋, 11吋個SPEC 差D, 但係13吋好似真係大部左小小..同埋11吋好似無得加RAM..