[簡單開箱] 美國水貨 Vaio S VPCSA43FX

話說我想脫離1366x768嘅魔掌,但又唔想要15吋咁大部。
揾勻晒成個notebook market,都係Sony S系最啱心意,奈何香港定價太唔親民,買唔落手。
轉戰外國市場,S系有i5+HDD版,比香港i7+SSD版平一大截,非常心動,
卻礙於i5 ivy bridge就出,諗住等埋先出機。
但近日見佢大割價,一減減百幾美金,終於忍唔住......
先睇spacs:
•Intel Core i5-2450M 2.50GHz Processor with Intel Turbo® Boost Technology up to 3.10GHz
•6GB DDR3 1333MHz RAM (8GB max.)
•500GB 7200RPM SATA Hard Drive
•13.3-inch LED Backlit Display (1600 x 900)
•Blu-Ray Reader & DVD±R/RW Burner Combo Drive
•AMD Radeon HD 6630M Hybrid Graphics with 1GB of Dedicated memory
•1.66 kg

去相

Spacs

驗明正身

得抹布同啲booklet

主角

backlit keyboard
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問師兄幾多錢呀? 我都好唔鐘意1366 X 768

請問師兄幾多錢呀? 我都好唔鐘意1366 X 768
suclabb 發表於 2012-5-25 12:16

連運費(70美金,UPS,3日到貨)
埋單1050美金.

回復 3# 肥肥

唔計運費
8000有找 都OK

我個FD之前用學生優惠去買都係8XXX用i7

回復  肥肥

唔計運費
8000有找 都OK

我個FD之前用學生優惠去買都係8XXX用i7 ...
HAMAN 發表於 2012-5-25 12:27

但嗰部應該係
1366x768
DVD Rom
HD 6470M
5400 rpm HDD
我就係唔想要1366x768

回復 5# 肥肥

好似係SB28
我個FD主要用黎文書所以冇所謂
http://www.techorz.com/notebook/ ... tion-program-offer/

咁部機有冇保養架?

唔錯喎!恭喜入手好機!

有沒有 link
是直接可寄到香港 ?
xyzhy70 發表於 2012-5-25 13:18

係直送香港。
bhphoto
間野好似香港唔太出名(以前都有批人同佢買投影機膽)。
但我幫襯好幾年,由幾年前買zaurus(我心目中電子手帳神器中嘅神器),到而家買電子書、notebook。
絕對信得過,出貨快,包裝穩陣。