成日問用laptop打D3嘅朋友入嚟睇睇

可以做個參考,低過30fps就會感覺lag
請自己對照用緊嘅mobile graphic同fps
http://www.notebookcheck.net/Diablo-III-Benchmarked.74918.0.html
另外不得不提嘅就係Radeon HD 7970M
Full HD+Ultra effect+AA都可以有100fps+
抛離第二名嘅GTX675M成條彌敦道
咁嘅成績令我無比期待下個月送到嘅NP9170

可以做個參考,低過30fps就會感覺lag,請自己對照用緊嘅mobile graphic同fps

另外不得不提嘅就係Rad ...
~Mac迷~ 發表於 2012-5-28 09:14

我等到花兒也謝了...

上網睇到7970m Enduro功能好渣,唔識自動轉卡
好彩可以自己手動set

http://www.notebookcheck.net/Rev ... tebook.75292.0.html

比多少少耐性吧湯姆
努力為大家爭取下一batch 中
鬼叫clevo出事咩

比多少少耐性吧湯姆
努力為大家爭取下一batch 中
鬼叫clevo出事咩
nelsonlee130 發表於 2012-5-28 10:45

哈哈哈,呢排個人好低落,咩都提唔起勁
應該係新機等待症候群,辛苦晒你啦巴打~

我其實又唔太介意等嘅,反正我都等緊m3p減價:P
佢慢唔緊要,最緊要唔好次貨都照出就得啦

無610M 啵!!!!

無610M 啵!!!!
1994325 發表於 2012-5-28 11:30

610M大概係Intel Graphics 4000至Radeon HD 7660G之間嘅水平

上網睇到7970m Enduro功能好渣,唔識自動轉卡
好彩可以自己手動set
drbull 發表於 2012-5-28 10:26

成日認錯我就會直接disable Intel  Graphics,用都費事用

成日認錯我就會直接disable Intel  Graphics,用都費事用
~Mac迷~ 發表於 2012-5-28 14:34

我就唔夠膽長run張卡,都係手動set算