[突發]HP 夏季暑假大優惠

今日行過高登見到,
聽講話 做埋聽日就完.
成排HP NOTEBOOK.
唔夠薑影相,淨係拿左A4紙,返來分享.

地址:高登電腦商場1/F(上電梯後,右手邊)

(因為每張圖限制150KB大小,所以CUT成3份,原圖下面有連結)

最上一行3部都幾抵,有冇人用緊?

原圖
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

SORRY,張A4上面都係SALES寫,我冇拿多份,得一份,所以大家將就下.

豐擇賣緊G6-2030TX
i7-3612QM
8GB DDR3
750GB HDD
7670M w/ 1GB DDR3
$6999 ONLY...
其他只可以話比平時平...但抵唔抵就見人見智

i7-3612QM
8GB DDR3
750GB HDD
其他只可以話比平時平. ...
siuchion 發表於 2012-7-22 01:52

凶宅,賣都咁平.
C兄,你咁清楚豐擇 HP機的價錢,
你係唔係入面做,係唔係找你先做到既最低價來?
平時係唔係做唔到依D價,
如果唔係,你會唔會報錯價?

如果真係做到咁平,
之前依位人兄,俾人界到一頸血.(佢買部I5都要6000,先得2GB RAM)
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D5

節錄:

by the way, G6 本來幾滿意
$6000 i5-3210, 2GB 7670 display, 4GB ram
可惜....原來行唔到GigaLan.....

如果找你係唔係有優惠?

HP no thanks...

no ths
學生機就殺到  

不吸引

i7-3612QM
8GB DDR3
750GB HDD
其他只可以話比平時平. ...
siuchion 發表於 2012-7-22 01:52

HSBC Credit Card Offer

凶宅,賣都咁平.
C兄,你咁清楚豐擇 HP機的價錢,
你係唔係入面做,係唔係找你先做到既最低價來?
平時係唔係 ...
eric007 發表於 2012-7-22 02:14

我唔係係豐擇做...只係類似價錢reserach 既工作...
其它牌子既機我都問到...
呢隻咁平賣6千9只係因為佢出左隻2GB GRAPHIC...所以清貨姐....
但唔難買...

其他機..HP不嬲都係貴...就算腦場都唔平得好多

HSBC Credit Card Offer
Ian 發表於 2012-7-22 11:01

百記先係做HSBC姐....
佢果隻叫M6...另一隻機啦
賣7980....
不過好在金屬機身同有gigalan