有冇網店會郵寄去海外?

人不在香港但需要買部新的notebook (落大雨, 個袋入水…部野死左=,=)

我呢度買同款的比香港貴HKD1500-1700左右…
所以想係香港度買然後寄過來但屋企人唔肯寄 (佢地怕麻煩=,=)

所以想問一下有冇網店會直接郵寄去海外?

--edited--
修改錯字, 用唔慣呢個輸入法=,=

有錢 天上都寄比你...
淘寶囉..肯比錢 火星都寄比你

回復 2# 剋星

代購貴…代購+10%+運費+稅=我呢度買=,=

寄就實寄到既,唔係人地d公司點做生意,
好似2f咁講,有錢,火星都寄到俾你。

其實你部舊機點壞?
MON壞?
開唔到機?
定....?
試下拔左舊電池出黎,放佢幾日,或者開抽濕機狂抽,睇下開唔開得返。
如果未過保養期,就call保養公司,唔好自己搞。
如果過曬期,就嘗試拆機,再狂抽濕幾日。
不過小心會拆難...

其實你係起邊個國家?如果係台灣,應該有辦法更加平d,
還有起香港買,寄去俾你,保養方面要睇清楚,
分分鐘部機香港保,外國果邊要加錢先保就麻煩啦~

你上淘寳買啦
多數肯寄

寄就實寄到既,唔係人地d公司點做生意,
好似2f咁講,有錢,火星都寄到俾你。

其實你部舊機點壞?
MON壞?
...
getghost 發表於 2012-7-31 13:30

俾水浸左5份1…係HD個位…
拎去俾人整 想拿回HD既資料
但他們說沒得救XD

而且部機係8年前的文書機…保養過了很久了=,=

所以要買個部新

PS.我在愛爾蘭, Ace Aspire 5740 Core i3 = Euro 759 = HKD 7300左右...沒其他配件...
工讀生…預算只有HKD5500-6200左右

UK入口預左硬食17.5% + custom
除非自己友寄,or seller 幫手報細數
你可以上ebay睇下仲有無seller肯做