求7千樓下打機NOTEBOOK~

7千樓下..牌子不限...最緊要好用..耐用~~

多數打LOL~~

Dell 7447 我留意緊.

Dell 7447 我留意緊.
Sun 發表於 2014-12-12 10:24

Acer V5-573PG

其實呢部O唔OK~~

Acer V5-573PG

其實呢部O唔OK~~
chingchiu169 發表於 2014-12-12 10:36

I7果部嗎!?
好似超筆直!

I7果部嗎!?
好似超筆直!
big_nature 發表於 2014-12-12 11:04

http://www.price.com.hk/product.php?p=173996
呢部..唔知真唔真呢個價~~

回覆 5# chingchiu169

以為呢部.
http://www.price.com.hk/product.php?p=159146
出雙糧後,都想諗下新機!

回覆  chingchiu169

以為呢部.

出雙糧後,都想諗下新機!
big_nature 發表於 2014-12-12 11:21

呢部貴咁多..粒GPU又差成倍咁濟..@@.

回覆 7# chingchiu169

你心目中果部都合我價位!

ACER呢幾年質素是否有改善!?

回覆  chingchiu169

你心目中果部都合我價位!

ACER呢幾年質素是否有改善!?
...
big_nature 發表於 2014-12-12 11:30

其實我都係幫FD問..

我自己用ACER就無咩野..有部用左3年既都無壞過..現家裝埋WIN10玩..

有個FD佢部ACER 用1個月壞一次..前前後後壞左4,5次..每次整2個月左右..

BTW..佢係連IPHONE都可以買返黎1個月就可以壞既人...電子TERMINATOR黎..

我地仲成日叫佢唔好用我地D電子野..佢一拎上手D野就好易壞,.,.好神奇,,唔知係咪佢個人既磁場問題..

回覆 9# chingchiu169

唔知係咪佢個人既磁場問題..
咁亦有可能,
2年前同個FD買左部ACER I7,
1.5月就壞左KB,
唔知佢最後有冇去修理!

因為佢有個外置機械KB!
所以對Acer有D介心!
BTW,自已部X61用左成6年都非常健康!
但現在的thinkpad都變差左!