[配件] Gaming laptop問題

Gaming laptop據小弟嘅愚見淨知外星人同微星二種,而小弟眼見前者外型特別亦打算出一部。想問下前者邊度有現貨買?我對網購真係唔熟:)另外去日本買日行/訂日行(有冇方法訂到?),同港版有乜分別?日紙計番港紙,真係平左五千,打算出部最新15。香港訂真係好貴,成$19000。

Alienware laptops are online order only in Japan, and you are subject to 8% sales tax.

Alienware laptops are online order only in Japan, and you are subject to 8% sales tax.
eanaddare 發表於 2015-1-30 15:30

唔係呀。。原來冇現貨嫁。師兄,如果我去日本玩有冇方法訂返部?

送酒店

Asus MSI 都有得訂美水
運費 100 美元左右

日本機除非是要買 gtune 個類
一般買美水已經可以

via HKEPC Reader for Android

送酒店
eanaddare 發表於 2015-1-30 17:29

要等幾多日?我頂多住六日。。另外師兄宜家香港有乜鋪頭有AW15現貨賣?

要等幾多日?我頂多住六日。。另外師兄宜家香港有乜鋪頭有AW15現貨賣? ...
man19951 發表於 2015-1-30 18:10

contact the hotel to see if they accept delivery.

not sure if you need a japanese credit card

contact the hotel to see if they accept delivery.

not sure if you need a japanese credit card
eanaddare 發表於 2015-1-30 21:08

thank for your views. I will consider them.

師兄
我住日本大阪的,本身長期做開代購,有fb 專頁
如果你自己買唔到,想買可找我代購
當然收返小小費用