4000千蚊到有冇文書推介機?

唔拎出街架, 係屋企用多

唔拎出街架, 係屋企用多
chris_ 發表於 2015-3-23 13:17

HP 15-r047tu
我上星期買左依部
$3180

HP 15-r047tu
我上星期買左依部
$3180
lam5799 發表於 2015-3-24 02:17

我想問加ram 換ssd難唔難呢部?
同埋我想問下你而家用緊會唔會好慢?  如果以你呢部機同n年前既amd5000+ 比

我見到 Acer E5-571G i3-4005u $4,009 有GT840m-2G 呢部又掂唔掂?

我想問加ram 換ssd難唔難呢部?
同埋我想問下你而家用緊會唔會好慢?  如果以你呢部機同n年前既amd5000+ 比 ...
chris_ 發表於 2015-3-24 13:19

難唔難我唔知
我剩係知好煩
要拆鍵盤先換到
所以我加ram都係買機時加埋
用落我覺得OK
我之前只用過asus netbook 1001p
同埋sony 13pro

我見到 Acer E5-571G i3-4005u $4,009 有GT840m-2G 呢部又掂唔掂?
chris_ 發表於 2015-3-24 13:21

[url]http://www.zeta.com.hk/laptop/ACER-ASPIRE-%20E5-571-56WG[/url]
我之前諗依部囉
好似好低玩
不過係水貨
你自己研究下

chris_ 發表於 2015-3-24 13:21

5 代 i5 版較好
http://www.price.com.hk/product.php?p=187324

如果遲些有 5 代 i3 都可以

[/url]
我之前諗依部囉
好似好低玩
不過係水貨
你自己研究下
lam5799 發表於 2015-3-24 13:41

水機就唔OK啦, 其實唔係我買, 我都係幫人望下

5 代 i5 版較好

如果遲些有 5 代 i3 都可以
usei 發表於 2015-3-24 14:21

OVER左呢, 佢講明4K下面