***香港有thinkpad T450普通版(非s版/p版)***

香港有thinkpad T450普通版(非s版/p版)
謝主隆恩
相信呢一代無咩人會買E series
http://shopap.lenovo.com/hk/en/laptops/thinkpad/t-series/
http://shopap.lenovo.com/hk/en/laptops/thinkpad/t-series/t450/

T450但係用U系CPU
電池仲係得3 cell polymer
比s版有乜優勝之處?

比s版有乜優勝之處?
KinChungE 發表於 2015-3-31 00:22

平...
之前T440無系香港出,逼人買E series
T普通版同E幾乎同價
出T450就無必要買E450

比s版有乜優勝之處?

另外customize個到系有6cell Li-ion rear battery
可選購3cell Li-polymer front battery

non customize個d會唔會系寫得唔清楚?其實唔止3cell?
有錯請更正

平...
之前T440無系香港出,逼人買E series
T普通版同E幾乎同價
出T450就無必要買E450 ...
e23 發表於 2015-3-31 00:24

唔係 wor, e 系唔駛 9k 有i7
T系 9k6 都仲係 i5 wor

比s版有乜優勝之處?

認同,u series CPU 我買 ultra book 好過啦,又細又輕
標準 size 既 T 系用 M series CPU 就差唔多

回覆 3# e23

其實E唔係太差姐...
不過 T X W 系太深入民心姐
我記得T X W內龐是THINKPAD設計
COME用好多

不過T450 NO IPS 揀>_<

回覆  e23

其實E唔係太差姐...
不過 T X W 系太深入民心姐
我記得T X W內龐是THINKPAD設計
COME用好 ...
暴走呆喵 發表於 2015-3-31 02:30

E係衰鏡面mon

認同,u series CPU 我買 ultra book 好過啦,又細又輕
標準 size 既 T 系用 M series CPU 就差唔多 ...
Comeon 發表於 2015-3-31 02:29

唔止U series CPU, 仲要一樣冇DVD Writer, 即係又唔可以換做第二隻HDD
冇左T系優點

回覆 8# KinChungE

為甚麼 我的E440 係霧面MON
雖然係2手