如果我部NOTEBOOK爆左MON 我想拆左MON果部份...

之後再用KEYBOARD 果邊駁落個MON度用可行嗎?

mon果部份唔係淨係有mon, 仲有wi-fi天線, webcam等等連住

mon果部份唔係淨係有mon, 仲有wi-fi天線, webcam等等連住
KinChungE 發表於 2015-5-6 15:08

果D我都諗住唔用架啦 我想用黎打下文件咁

果D我都諗住唔用架啦 我想用黎打下文件咁
阿朱 發表於 2015-5-6 15:44

唔用還唔用, 都會有D線飛哂出黎
要拆哂D線就要下半部機身部份都要拆

唔用還唔用, 都會有D線飛哂出黎
要拆哂D線就要下半部機身部份都要拆 ...
KinChungE 發表於 2015-5-6 15:52

概然唔用嘞 , 全部剪晒去搞掂 !

概然唔用嘞 , 全部剪晒去搞掂 !
imax 發表於 2015-5-6 15:56

唔覺意short到野, 消底板就好笑

原來咁多野搞

换过塊panel, 一係由得佢,坼左上半截就同垃圾無分别,二手都唔收

via HKEPC Reader for Android

唔覺意short到野, 消底板就好笑
KinChungE 發表於 2015-5-6 16:03

漏講要用熱縮管封密電線剪口,然後推入機身內 OK 啦  

KinChungE 發表於 2015-5-6 15:08

Wifi 天線剪咗可買插 USB 天線取代

我依家部 notebook 冇爆 mon 都諗住拆去上蓋

用 hdmi 駁隻 ips mon 用,唔使再受垃圾 tn 之苦