請問呢部聯想 Lenovo 手提電腦值得買嗎?

各位師兄請幫忙評價,我 Budget 頂盡 5.5K,加上用過三部手提電腦都黑色榖,所以都想買銀色改變下。

我文書,上網,唔打機,間中只用 Photoshop 執幾張照片,而且都係簡單執。

請問呢部點睇? thx~

各位師兄請幫忙評價,我 Budget 頂盡 5.5K,加上用過三部手提電腦都黑色榖,所以都想買銀色改變下。

我文 ...
smartlam 發表於 2015-7-14 13:28

唔清楚configuration係咪一樣同師兄有沒有信用卡?
https://www.broadway.com.hk/promotion/201507-hsbc/pc.html

多謝師兄資料提供,但這個是 B40-80,我看到的是 G40-80,究竟兩者那一部較好??? thx

唔清楚configuration係咪一樣同師兄有沒有信用卡?
alfredku 發表於 2015-7-14 14:44

原來呢部 B40-80 唔係 FullHD 及少一半得 4 GB Ram,另外其他詳細 config 未清楚!?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我文書,上網,唔打機,間中只用 Photoshop 執幾張照片,而且都係簡單執。

請問呢部點睇? thx~
smartlam 發表於 2015-7-14 13:28

師兄買咗未? 謝謝分享.

未呀! 最近手頭突然緊,要諗諗!

師兄買咗未? 謝謝分享.
alfredku 發表於 2015-7-23 12:08