入手 lenovo thinkpad x220 Tablet

超靚仔:

Keyboard:

........
15/7早上淘寶落單比$
16/7下午來到屋企 ....超快
仲要包郵(EMS) 只收30元上住宅區費用

來得太快
我仲未買 ram ssd
唯有拆自己部 e440既 ram 同 ssd 頂住先

一拎 甘鬼輕既
拆開packing D野放得好好  
又有 notebook袋 for x220 袋mouse  mousepad keyboard模 送
最主要主角 x220t   好靚好新  一D唔似二手機

可以去 mc  或 cafe 時用
剛試玩一下 ppsspp 打夢幻之星2無限 又 ok 順播
仍然玩不到 gundam seed  (hd 3000 唔夠力)
我 e440  hd 4400 先順
Igpu 太弱

旋轉 MON..

唯一唔好 電池 cost 好勁
電池 cost 左31%...現在叉最盡得 43620mwh  Org 63000 mwh

Table Mode:(尼D先叫table.....  io 齊 ....雖然重..1.5KG)

買他原因  :
ips mon !最重要!(看映D相都知 無偏色)
可旋轉 wecom touch mon +pen(手都可以touch...)
Table Mode
旋轉Mon
I5 2520m  
可換電,換SSD
細部
FULL Size USB x3
Giga Lan port,intel Wlan

缺點: 重 (重過我 Acer P3 -171 +bt keyboard)

最後同E440 合照
實際上E440 IPS 比 X220T IPS 靓好多
但映出來分別唔大... = =
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

期待...

回覆 1# 暴走呆喵

Ching 有無打算加msata ssd?
我想加, 不過見拆機有啲麻煩

回覆  暴走呆喵

Ching 有無打算加msata ssd?
我想加, 不過見拆機有啲麻煩  ...
kbg 發表於 2015-7-16 19:31

同220 一唔一樣? 拆keyboard就見到?

同220 一唔一樣? 拆keyboard就見到?
prowede 發表於 2015-7-16 19:48

上網見底面都要拆覺得有啲麻煩

上網見底面都要拆覺得有啲麻煩
kbg 發表於 2015-7-16 20:24

羅絲係底, keyboard 係面

回覆 3# kbg

加普通  ssd 就算

回覆 4# prowede

電池唔同
但我沒有220比較唔到

12寸之前玩過 x200

入手幾銀?