[教學] 請問邊度有crumpler 的背包(可放手提電腦)賣?

因為相機袋用crumpler ,發覺好正,袋的物料好硬,耐磨,同埋跣水,就算下雨都唔駛怕

但crumpler 新港中心的專門店好似摺左,請問邊度仲有crumpler 的手提電腦袋賣?

http://www.crumpler.com/au/aso-outpost

又或者有冇其他類似好介紹?

thanks!

求同

我都搵緊d方便又好用既袋

灣電有間賣袋,有呢個品牌。

自遊人

灣電有間賣袋,有呢個品牌。

自遊人
風十三 發表於 2015-10-4 16:22

請問係咪呢間?

Wan Chai Shop
Shop 216-217, The Computer City, 130 Hennessy Road, Wan Chai, H.K.
Tel: (852) 28380928

CASE COLLECTION
http://casecollection.com.hk/ch/location.php

可能轉左designer,我較鍾意 Crumpler 以前設計

可能轉左designer,我較鍾意 Crumpler 以前設計
hahamd 發表於 2015-10-4 17:17

因為我用開crumpler 7 million 的相機袋,個袋的物料係跣水,所以唔會入水,除非真係好大雨,d 水經袋的gap 入水,同埋袋的物料真係好耐磨,好耐用,我個袋用左七年仲都用得

所以想買個背包,順便裝埋部notebook,但睇過好多背包,包括the north face, columiba 的袋都唔防水,要加防水cover,好唔方便

所以先想買返crumpler 的袋

我試過起crumpler HK 的facebook 留言,問香港的專門店,但無reply

自從新港冇左,我都係喺灣電見過,但係唔係專門商嚟

請問係咪呢間?

Wan Chai Shop
Shop 216-217, The Computer City, 130 Hennessy Road, Wan Chai, H.K.
  ...
ronan 發表於 4/10/2015 16:54

係,我上星期,入咗 incase

自遊人

自從新港冇左,我都係喺灣電見過,但係唔係專門商嚟
hahamd 發表於 4/10/2015 18:26

唔係,專買。不過佢勝在,多品牌。我眼見都有5個牌子。

自遊人

唔係,專買。不過佢勝在,多品牌。我眼見都有5個牌子。

自遊人
風十三 發表於 2015-10-4 18:52

請問呢間鋪頭多唔多crumple既袋???