有無人系某個牌子ge死忠???

我系DELL 死忠。因為有全面保養。因為有dell outlet,有dell usa.多方面選擇。

Apple算唔算啊,有MacBook Pro , iPhone , iPad

Apple算唔算啊,有MacBook Pro , iPhone , iPad
ccman1108 發表於 2015-10-20 23:21

我都係Apple,Air代代都有,MacBook Pro 15, MacBook Pro Retina 13同15,iMac,Mac mini,New MacBook,iPad又係代代都有買,iPod又係,連iPhone都係。
Thinkpad X系唔齊,但都有幾代。
Vaio唔齊,1.3Kg或以下嘅有幾部。

我都係Apple,Air代代都有,MacBook Pro 15, MacBook Pro Retina 13同15,iMac,Mac mini,New MacB ...
hkwtongme 發表於 2015-10-21 11:43

佩服, 原來ching先係真Apple粉絲, 小弟甘拜下風

我係thinkpad 死忠
用trackpoint後番唔到轉頭
比macbook 我用都唔慣
早排想轉黎試下macbook 但係用左2個星期就退左啦
不過其實都好想試下xps13好型
更加想買LENOVO lavie z
輕得好痴線

佩服, 原來ching先係真Apple粉絲, 小弟甘拜下風
ccman1108 發表於 2015-10-21 12:47

由Mac classic 開始用,Steve Jobs回歸後幾乎部部重要機型都有捧場,不過同我有啲朋友比,就重係唔算太死忠。

由Mac classic 開始用,Steve Jobs回歸後幾乎部部重要機型都有捧場,不過同我有啲朋友比,就重係唔 ...
hkwtongme 發表於 2015-10-21 13:09

甘多部玩得晒咩

thinkpad ,但聯想越搞越唔知想點咁

甘多部玩得晒咩
ccman1108 發表於 2015-10-21 13:14

玩唔哂,但心癮大,唔買唔安樂,結果越買越多,平均一年買兩三部手提,有時係因為工作太忙,會買嘢減壓,有時係係工作太無聊,又會無嘢搵嘢做,有時係心情唔好,有時係因為心情好,不過我覺得應該係科技癮太大,只係搵個理由俾自己買嘢都唔定。

玩唔哂,但心癮大,唔買唔安樂,結果越買越多,平均一年買兩三部手提,有時係因為工作太忙,會買嘢 ...
hkwtongme 發表於 2015-10-21 16:57

好羨慕, 我都想甘揮霍...壓力大我最多約朋友出去飲返兩杯嫁乍, 我多數都係用殘晒或者有新功能先會入手新機