[配件] 想問野,AEON個福祿壽優抵唔抵買?Notebook+藍牙喇叭+Printer

想買最平個個$6,888迎福祿壽組合,
HP 15.6 吋 15-ac632TX,
LG LAS550H 藍牙喇叭再加HP Printer,
其實佢係叫高左個零售價扮抵定佢真係堅好抵?
謝謝大大先~

http://www.e-zone.com.hk/channelnews.php?id=10995&orm4401

部H P機只係得10/100RJ45  ,就知係低價機,只值五仟,喇叭同printer都係死貨,八百俾都多左,賣$6888,水鱼先上釣!

最緊要你係咪三樣野都岩使?

尼d set 有一件無乜用己經打個和或者貴左

LG 個喇叭打下機睇下戲應該OK HP printer 大路野無咩問題

啱用就底,唔啱再平都唔底

好似有部 pro book 有冇so../ 算抵買嗎 ?

個部17吋HP 唔係 FHD,牛龜咁重

部H P機只係得10/100RJ45  ,就知係低價機,只值五仟,喇叭同printer都係死貨,八百俾都多左,賣$6888,水鱼 ...
sunyan12 發表於 2016-1-22 00:34

值5000?
甘咪好抵,
因為另1樣可以選抽濕機,
仲有1樣都值500

值5000?
甘咪好抵,
因為另1樣可以選抽濕機,
仲有1樣都值500
Mrcheng 發表於 2016-1-23 20:12

原來係我自己睇錯 ........ $6888 都可選抽濕機  ....
如果電器有用, 咁都抵買...

原來係我自己睇錯 ........  $6888 都可選抽濕機  ....
如果電器有用, 咁都抵買... ...
sunyan12 發表於 2016-1-23 20:16

佢set定個組合就唔抵,
自己選又岩用其實應該係抵

人地做生意選得比你......有幾可係堅抵呀