美國 Dell 會否接受香港信用卡付錢

想在美國Del買Dell Inspiron 15 7000 6th Gen Core i5 4GB GPU FHD 15.6" Laptop $700 。US700.00. 他會接受香港用卡付錢嗎?

Yes

via HKEPC Reader for Android

香港信用卡: yes
ship to hk: no

留意信用卡有oversea transaction fee

咁點寄返來

樓主唔好意,借位問問:

(1) newegg 收唔收香港信用卡?寄唔寄集運?
(1a) newegg on ebay 收唔收香港信用卡?寄唔寄集運?
(2) tigerdirect  收唔收香港信用卡?寄唔寄集運?
(2a) tigerdirect on ebay 收唔收香港信用卡?寄唔寄集運?
(3) bestbuy 收唔收香港信用卡?我知唔寄集運!
(3a)  bestbuy on ebay 收唔收香港信用卡?寄唔寄集運?

謝謝幫忙!

我試過幾次點都唔比我買...

咁點寄返來
nipfung 發表於 2016-4-4 00:00

搵代運公司

我試過幾次點都唔比我買...
johnlai9 發表於 2016-4-4 00:33

#5提果幾間唔收定dell us唔收。(無billing address checking)
除了us-ex外。仲有那間又平又隱妥。

#5提果幾間唔收定dell us唔收。(無billing address checking)
除了us-ex外。仲有那間又平又隱妥。
。 ...
yukdragon 發表於 2016-4-4 21:48

Ux-ex唔隱陣喎師兄 中國的會...

但係其他代運好多都唔收內置鋰電池物件
係呢間寫明加多D附加費就運