真surface pro Acer Switch Alpha 12

等左成日都無人開貼講Acer Switch Alpha 12 ?
Fanless liquid cooling core i  
不過重量都成1.2 kg,唔知其他廠抄完會唔會再輕d,
用電量方面亦係未知數,少左風扇唔知會差幾遠
支筆睇落都唔錯,us 599起,價位都唔錯,係個樣一般般
等睇下代surface都變fanless

https://www.youtube.com/watch?v=vZAgLkTOYxM

等左成日都無人開貼講Acer Switch Alpha 12 ?
Fanless liquid cooling core i  
不過重量都成1.2 kg, ...
weirdoxlee 發表於 2016-4-23 18:30

用緊 Spectre X2
都係 599 usd

用緊 Spectre X2
都係 599 usd
snoopy11hk 發表於 2016-4-23 23:24

唔係799? 不過hp 行core m
     但係hp係靚仔幾多ge

等緊yoga 710

回覆 3# weirdoxlee

而家係 bestbuy 大約一個月有兩個禮拜左右做 599

i系 散熱不足只會換黎降頻下場

i系 散熱不足只會換黎降頻下場
rfdingo 發表於 2016-4-24 12:45

跟報道acer就話個設計散熱夠,唔會降頻
   係真係假要等review啦

回覆  weirdoxlee

而家係 bestbuy 大約一個月有兩個禮拜左右做 599
snoopy11hk 發表於 2016-4-24 12:33

香港喱部好貴

香港喱部好貴
mlyu 發表於 2016-4-24 19:32

香港無得賣
有的係 Elite x2 1012