超平Dell Latitude E7440 14" Business Ultrabook, Full-HD

http://computers.woot.com/offers ... d-touch-ultrabook-3

$399 3 yr warranty. But only 64GB SSD

加左 touch screen, 即時扣晒分

點解加左 touch screen, 即時扣晒分?

加左 touch screen, 即時扣晒分
Miipp 發表於 2016-6-11 11:45

點解加左 touch screen, 即時扣晒分?
java2 發表於 2016-6-11 11:48

樓上果位師兄對touchscreen極反感,你去Google搜尋下“miipp 肩周炎 site:www.hkepc.com”就知咩事

那大不了當touchscreen唔存在不用, 唔加分也未致於要扣分吧.

樓上果位師兄對touchscreen極反感,你去Google搜尋下“miipp 肩周炎 site:”就知咩事 ...
leave 發表於 2016-6-11 11:54

樓上果位師兄對touchscreen極反感,你去Google搜尋下“miipp 肩周炎 site:”就知咩事 ...
leave 發表於 2016-6-11 11:54

Ching 唔好亂扣冒子好喎,我本身對 touchscreen 不反感,我係手機及 tab 用 touchscreen 用得好開心,我只對 "notebook" 加 touchscreen 反感

那大不了當touchscreen唔存在不用, 唔加分也未致於要扣分吧.
java2 發表於 2016-6-11 12:00

Ching 提左重點,大部份人攪錯的觀念。

Notebook 加左 touchscreen, 係機價,厚度,重量,顯示效果呢四方面都會變差。

睇睇呢篇舊文,討論得好詳細:

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

回覆 7# Miipp
同意,我都會扣分

回覆  Miipp
同意,我都會扣分
戀人未滿 發表於 2016-6-11 13:55

Latitude 重要係商務機, 係 office 用, 全 mon 都係天花光管倒影

幾平都無用,已sold out!