想問一下Dell 有冇同Lenovo X260 差唔多既系列?

如題, 想睇下Dell既款...
謝謝

XPS 13

XPS 13
rfdingo 發表於 2016-6-27 13:57

Failed.

Xps13 mon 調較角度好細, 唔可以好似 thinkpad 咁 180 度打開.

不利放上 notebook 架升高個 mon 應用

Inspiron 13 5000(2 in 1)

Failed.

Xps13 mon 調較角度好細, 唔可以好似 thinkpad 咁 180 度打開.

不利放上 notebook 架升高個 mo ...
Miipp 發表於 2016-6-27 14:39

大師
似咋喎
你講個d上面第1個post 一滴都無特別講明要有

咁似同港女諗食嘢一樣,講唔出想要啲乜、但係唔要啲乜又如數家珍咁嘅?

Failed.

不利放上 notebook 架升高個 mo ...
Miipp 發表於 2016-6-27 14:39

”差唔多”呢三個字可以有無限可能

如題, 想睇下Dell既款...
謝謝
Zeta001 發表於 2016-6-27 13:17

http://www.dell.com/us/business/p/latitude-e7270-ultrabook/pd

thx 師兄回復,
可能講得唔好, 我目標12-14吋, 15吋都還可以睇款, 希望內置RJ45插頭(Lan 頭)
越輕越好, 如果冇類似既,可能X260就算

Dell inspiron 7370
or Thinkpad T460s (有Lan頭)