九倉睇中左部hp notebook 想問hp售後點樣?

http://www.wttictmall.com/en/hot-offer.php?id=ict0011#
係九倉睇中左呢部
之前用acer 痴線明明話三日整到 最後搞成個幾星期都未得

想問下HP維修如何?會唔會重衰過ACER?

HP保養服務出哂名

係九倉睇中左呢部
之前用acer 痴線明明話三日整到 最後搞成個幾星期都未得

想問下HP維修如何?會唔會重衰 ...
cnblam 發表於 2016-8-3 16:31

一定衰過ACER,HP仲要出名問題多,出名伏(HP得噴墨打印機係好嘢)
特價機有部日本制一定好過佢,你買DELL,LENOVO,ACER甚至大陸HASEE都一定好過佢

10年前HP 個批NVIDIA 顯卡門整過一次..都算可以
起碼我冇慘既經歷

10年前HP 個批NVIDIA 顯卡門整過一次..都算可以
起碼我冇慘既經歷
剋星 發表於 2016-8-4 23:53

當年出數係直接問NVIDIA,點會唔整?!
冇NVIDIA出數的話,咪又係喺論壇度帶用家遊花園(重新開機/重設電腦/更新驅動軟件)

當年出數係直接問NVIDIA,點會唔整?!
冇NVIDIA出數的話,咪又係喺論壇度帶 ...
書中出舉人 發表於 2016-8-5 16:39

我有部HP Windows Tablet
竟然官方放D壞bios出黎, 個個up完都會變磚
但係因為過左保, HP全部唔肯整
D人叫佢官網remove有問題既bios都唔肯
仲之後再繼續有出新版壞bios

最搞笑既係, 最新一次bios見到fix係cpu fan speed control
但係明明部tablet就冇fan

我有部HP Windows Tablet
竟然官方放D壞bios出黎, 個個up完都會變磚
但係因為過左保, HP全部唔肯整
D人叫 ...
KinChungE 發表於 5-8-2016 04:58 PM

整壞你部機 之後博你買新機

好抵?

多謝ching

整壞你部機 之後博你買新機
dom 發表於 2016-8-7 17:15

同感
另外個人認為佢根本用錯左laptop bios放左去做tablet bios
本身部tablet係長按power 15秒先會熄機
flash完之後變左5秒