[操作疑難] $6500 Budget 要行SSD, 8GB Ram有咩可以選擇?

如題, 請指教

大學優惠 Thinkpad X260 - i5, 8GB RAM, 256GB SSD

如題, 請指教
jerryhon 發表於 2016-8-8 21:22

你乜有無講,好難揀喎,羅來做乜,打唔打機,會唔會周圍帶來帶去之類

你乜有無講,好難揀喎,羅來做乜,打唔打機,會唔會周圍帶來帶去之類 ...
everton_fans 發表於 2016-8-8 21:46

女仔用, 平時用黎打下機, 打下LOL, 上下網,

女仔用, 平時用黎打下機, 打下LOL, 上下網,
jerryhon 發表於 2016-8-8 22:29

做desktop replacement,定會帶出街?妳有無大學優惠的做得到?

做desktop replacement,定會帶出街?妳有無大學優惠的做得到?
everton_fans 發表於 2016-8-8 22:56

Desktop replacement
少帶出去

感謝

everton_fans 發表於 2016-8-8 22:56

少帶出去

感謝
冇大學生優惠

少帶出去

感謝
冇大學生優惠
jerryhon 發表於 2016-8-9 00:30

如果有大學優惠,識唔識人,呢部都抵玩,你隻game來講,呢部超晒班,而且唔重,14"又唔大唔細,適合女仔用
http://www.hknotebook.com/np16/polyu-hp/pcs-info?pid=pav14_i7

無大學優惠,但有無行 edu 尾的 email?中學都得,有就可以去 lenovo hk education store 買,無大學價平,但都會平少少,更多選擇

如果乜都無,要去黃金望下先答到你,因為呢個budget,又唔會帶來帶去,即係重都得,真係唔少選擇架,你玩呢隻game唔算好勁的 game,好多中階的機都玩到