萬三蚊樓下budget, 打機,畫圖

amazon 睇左幾個牌子msi,asus rog系列
但13000萬樓下budget係咪應該都買唔起1060,或者1070
唔該各位師兄比少少意見
因為太耐無掂電腦野,簡電腦都簡到頭都痕埋

$1699 應該有GL502 (GTX1070)
有無貨就....

$1699 應該有GL502 (GTX1070)
有無貨就....
nelsonlee130 發表於 2016-8-22 00:49

如果呢家走黎買Asus g752vt係咪好on_

回覆 3# vspk

都等咁耐新卡
無budget都起碼執部1060 機啦
已經有980m level, 最多後加ssd/ram

都等咁耐新卡
無budget都起碼執部1060 機啦
已經有980m level, 最多後加ssd/ram
nelsonlee130 發表於 2016-8-22 08:05

如果有萬7蚊Budget又點睇?

如果有萬7蚊Budget又點睇?
vspk 發表於 2016-8-22 17:15

藍天P770DM2G

回覆 6# vspk

17K...
ROG G752VS (1070) 加埋SSD 應該會爆budget
MSI GT62VR (1070) 32GB/256GB $1999 不過香港唔保, 你介唔介意先

唔介意就, 其實可以諗埋Clevo

藍天P770DM2G
shal 發表於 2016-8-22 17:21

藍天有無Link睇下,我見淘寶.....

回覆  vspk

17K...
ROG G752VS (1070) 加埋SSD 應該會爆budget
MSI GT62VR (1070) 32GB/256GB $1999 不 ...
nelsonlee130 發表於 2016-8-22 17:25

爆budget會爆幾多,個樣真係幾吸引下