有無師兄買過 thinkpad yoga 460

本來想買T460s ,但無左SATA 所以打消念頭

見部thinkpad yoga 460 幾抵玩
有無師兄買過 thinkpad yoga 460?可以share 下
打算入手 i5-6200u, 8GB ram, FHD 啞面mon, GeForce 940m, 500GB HDD

Thanks

有無師兄買過 thinkpad yoga 460 ...
ps42hk 發表於 2016-9-10 09:16

乜規格都唔寫,同型號都有唔同規格啦

有無師兄買過 thinkpad yoga 460 ...
ps42hk 發表於 2016-9-10 09:16

你打算入邊隻?
岩岩edu store有promo 個spec都幾抵

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

乜規格都唔寫,同型號都有唔同規格啦
everton_fans 發表於 2016-9-10 11:39

請人意見點解要指明,規格?
唔通唔岩規格就唔share 得?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

回復 3 #kwokhin

岩岩見到,唔該師兄

你打算入邊隻?
岩岩edu store有promo 個spec都幾抵

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android ...
garnett_v 發表於 2016-9-10 12:52

就係見到呢隻
岩岩都補充左

回復 5 #garnett_v

正正就係見唔多人提呢隻model, 所以先希望想有唔同人可以share
所以更加唔會大家師兄share咩spec

當然大家如果有更好的介紹或者有用意見歡迎share

就係見到呢隻
岩岩都補充左
ps42hk 發表於 2016-9-10 12:55

好奇問,點解想買啞面唔買亮面?

回復 1 #ps42hk

平平地 5k幾有獨顯有2合1