收到啦 X1 Tablet

收到啦,,這部雖然貴 , 但我都好喜歡, 有筆,有KEYBOARD,仲多個電
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

恭喜ching,有新玩具

我都係鐘意變形平板,又係啱啱收到貨
不過我怕Lenovo notebook d 質素會同佢d tablet 一樣所以買左Dell Latitude 7275
但因為佢隻美式三腳牛叉唔到電住,所以做完setup 收番埋

我只得$5000 只可以買這部

我只得$5000 只可以買這部
Ckli000 發表於 2016-12-6 23:18

係咪Lenovo outlet?   

via HKEPC Reader for Android

收到啦,,這部雖然貴 , 但我都好喜歡, 有筆,有KEYBOARD,仲多個電
Ckli000 發表於 2016-12-6 22:13

仲送埋個大電module??!

係呀 Lenovo Outlet. 我買唔到miix 700,所以買這部。 佢送埋大電module. 個keyboard有燈的 真的好好用

回覆 3# Once

Ching你買dell 7275 幾錢呀 我都鍾意dell 7275 多啲 但我唔夠錢買

係呀 Lenovo Outlet. 我買唔到miix 700,所以買這部。 佢送埋大電module. 個keyboard有燈的 真的好好用 ...
Ckli000 發表於 2016-12-6 23:52

其實差兩千,呢部比miix700多支筆(+$300),多4gb ram, 多128gb ssd(+$800), better keyboard(+$300), 可放大脾(+$200), 加埋ThinkPad的品牌和quality(+$??) , 我覺得性價一啲都唔低

而家仲送埋power module... (+$1000)
正!

PS. +$是我個人願俾的premium. 主觀地

ThinkPad系列有iws, 需要維修,可試試攞去hk Lenovo。

(btw, 我都等收貨中

回覆  Once

Ching你買dell 7275 幾錢呀 我都鍾意dell 7275 多啲 但我唔夠錢買 ...
Ckli000 發表於 2016-12-7 00:08

ebay US $519.99