[開箱] 感恩節 miix 700 m7 8G 256G

感恩節那日,見到這兒有師兄話 miix 700 好平,不過自己已經遲了,同有未曾試過用集運,

也沒 PayPal account, 最後有師兄提在 ebay 有部有 m7 8G 256GB 買 ,可以直送香港,雖然運費貴D,

即開 ebay account, 用credit card, 九衡了。

懷著忐忑不安的心情,下了單。

等了一日,賣家竟然話 ebay 系統有事,不能以減價的價錢賣比我,寄了以下 email 比我 :

想了一日,不服氣,回了 email,要求原本價錢,竟然又比番我,不過要等成十幾日先收到。

用 FedEx, 送到上門,全新機,冇開過。

Win 10 pro 64bits,有 all languages

有筆同有USB座送,

不過 12' ,覺得幾大,重量就還可以。

不過 screen 真係正,同強國牌,冇得比!

快過我二年前買的 i5 notebook

部機最後不用 US$500 連運費,正!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

感恩節那日,見到這兒有師兄話 miix 700 好平,不過自己已經遲了,同有未曾試過用集運,也沒

PayPal accou ...
badboy128 發表於 2016-12-15 22:25

Ebay會唔會危機d?

via HKEPC Reader for Android

咁平@@
仲有無得賣?
可以比個賣家我嗎?

感恩節那日,見到這兒有師兄話 miix 700 好平,不過自己已經遲了,同有未曾試過用集運,也沒

PayPal accou ...
badboy128 發表於 15-12-2016 22:25

恭喜你呀,. 咁平既m7都比你成功買到

回覆 3# Earthquake

賣家已經加回 US 699.99

Ebay會唔會危機d?

hahakei 發表於 2016-12-15 22:28

要花時間睇D買家對賣家的 comments.

因為要塡返蝕比你條數

回覆  Earthquake

賣家已經加回 US 699.99
badboy128 發表於 2016-12-15 22:38

Ebay 真係要睇運, 中過招所以儘量都唔去Ebay 買

Ebay會唔會危機d?

hahakei 發表於 2016-12-15 22:28

Ebay 真係要睇運, 中過招所以儘量都唔去Ebay 買
java2 發表於 2016-12-15 23:01

好似 taobao 買野一樣,好睇彩數,今次好好彩