[開箱] [得個樣][貨已退錢已收]gs73vr 開箱

寄到

箱中有箱

再有一個箱

咦唔係gs63vr 4k 咩?

寄錯貨黎,已confirm 可全數退回連return 運費,所以係呢度完

Refund 完成,係蝕左forex rate 同寄過黎果轉ebay GSP shipment錢,已計實係唔見八舊

via HKEPC Reader for Android
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

好似呢部仲正過gs63vr 4k

有無開下咪幾好XD 反正都有得再換

原本gs63vr 4k幾錢? 其實你應該賺左啦做咩退?

冇睇錯佢寄黎果部應該高左成級
不過支持樓主誠實退貨

好似呢部仲正過gs63vr 4k
phywmche 發表於 2017-1-1 19:34

無錯個mon真好正,個內竉就同gs63vr 4k 一樣

原本gs63vr 4k幾錢? 其實你應該賺左啦做咩退?
lio 發表於 2017-1-1 19:46

貴200usd, 我買gs63vr 都係為返hkd 15xxx, 但係我要帶出街同屋企無位放咁大部唯有退返比人

冇睇錯佢寄黎果部應該高左成級
不過支持樓主誠實退貨
康士富 發表於 2017-1-1 19:59

由gs63vr 021 變成 gs73vr 016
佢仲叫我keep 同compansate 我50usd

有無開下咪幾好XD 反正都有得再換
rfdingo 發表於 2017-1-1 19:36

原本想行完benchmark 先退不過都係唔好咁衰仔   

呢部個人覺得不錯