[操作疑難] 剛剛去USA 購物網巡邏, 又敗左件野

一入到去得返一件, 見佢折得幾勁, 二話不說,敗左先算
買完再做下research, 發現無開箱文, 我到底有無中伏?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

3k hkd唔夠 伏都抵

仲記得當年用$3K 買EEEPC
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$2800 抵玩。

一入到去得返一件, 見佢折得幾勁, 二話不說,敗左先算
買完再做下research, 發現無開箱文, 我到底有無中伏?
...
goldfish 發表於 2017-2-17 21:54

3千唔駛i5 fhd, 真係無嘢講
師兄用咩方法俾錢?
我連Amazon pay都唔得 (上次black fri仲得)

via HKEPC Reader for Android

邊個site買

3千唔駛i5 fhd, 真係無嘢講  
師兄用咩方法俾錢?
我連Amazon pay都唔得 (上次black fri仲得)

...
cthal 發表於 2017-2-18 09:19

之前買過MIIX 700用HSBC, 今次用DBS, 未CUT 單
成班CD-ROM 都買到

回覆 7# goldfish

我之前就係用HSBC跟住唔食
不過都兩年前唔記得買YOGA定邊部

之前買過MIIX 700用HSBC, 今次用DBS, 未CUT 單
成班CD-ROM 都買到
goldfish 發表於 2017-2-18 09:52

直接用信用卡?定paypal or Amazon pay?

直接用信用卡?定paypal or Amazon pay?

cthal 發表於 2017-2-18 18:34

講到明DBS, 當然係信用卡, 今朝已出貨